Útok v Piešťanoch: Mladík chcel robiť poriadky s Arabmi, skončil v rukách polície

NETKY.SK • 18 August 2016, 13:50 • 2 min
Útok v Piešťanoch: Mladík chcel robiť poriadky s Arabmi, skončil v rukách polície

PIEŠŤANY – Dvadsaťdvaročný muž prišiel v utorok večer na pešiu zónu v Piešťanoch a podľa TV JOJ chcel začať „robiť poriadky s Arabmi“. Polícia však muža spacifikovala. Tureckému podnikateľovi však aj napriek tomu niekto rozbil okná na prevádzke predávajúcej kebab.

slovakia

left justify in out

Majiteľ prevádzky Istanbul Doner Kebab v Piešťanoch Ilknur Perde pre TV JOJ popísal celý incident: „Okolo desiatej večer sedeli na terase ľudia, medzi nimi deti i ženy, keď sa zrazu pred reštauráciou objavila skupina mužov, ktorí začali kričať ´k**vy arabské, spravíme s vami poriadok! Všetko vám tu porozbíjame!"

 

Zákazníci v strachu odišli z prevádzky. Majiteľ zavolal na výtržníkov políciu. Tá prišla okolo jedenástej večer a majiteľa vypočula.

 

Nebol to však jediný incident, ktorý sa v prevádzke udial. V skorých ranných hodinách u totiž vybili na prevádzke všetky okná.

 

Majiteľ, ktorý v Piešťanoch už niekoľko rokov podniká sa obáva, čo sa stane v nasledujúcich dňoch.

 

Polícia má údajne k dispozícii aj kamerové záznamy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies