Útočník z Reutlingenu a jeho obeť tvorili pár

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 07:19 • 2 min
Útočník z Reutlingenu a jeho obeť tvorili pár

REUTLINGEN - Dvadsaťjedenročný utečenec zo Sýrie, ktorý je dôvodne podozrivý, že v nedeľu spôsobil nožom smrteľné zranenia 45-ročnej Poľke v nemeckom Reutlingene, nebol iba kolegom obete z miestneho hostinca. Obaja mali podľa slov podozrivého vzťah, informovali dnes nemecká polícia a prokuratúra.

slovakia

left justify in out

Motív činu zatiaľ nie je jasný, avšak mohli by ním byť problémy vo vzťahu, o ktorom vypovedal dnes útočník s evidentnými psychickými ťažkosťami. Aj v nich sa môže nachádzať kľúč k pochopeniu pozadia zločinu.

 


Kriminalisti zistili, že k osudnému útoku dlhým nožom došlo po predchádzajúcej hádke dvojice na miestnej autobusovej stanici. Žena zomrela na následky vážnych zranení hlavy. Medializované informácie o tehotenstve obete polícia nepotvrdila.


Na úteku z miesta činu Sýrčan potom kuchynským nožom, a nie mačetou, ako sa pôvodne uvádzalo, zranil ešte ďalších najmenej päť ľudí.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies