Útočník Michel Miklík ukončil pôsobenie v HC Košice

NETKY.SK • 23 November 2016, 17:59 • 2 min
Útočník Michel Miklík ukončil pôsobenie v HC Košice

KOŠICE - Káder hokejového klubu HC Košice v stredu opustil útočník Michel Miklík.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný krídelník prišiel k "oceliarom" v polovici októbra 2016 a odohral za nich 8 stretnutí s bilanciou 4 góly a 6 asistencií. "Michelovi ďakujeme za jeho služby a želáme veľa úspechov v jeho ďalšom pôsobisku," povedal generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

 

Miklík pri návrate do Košíc, za ktoré v minulosti hral aj v rokoch 2007 až 2012, podpísal zmluvu iba na jeden mesiac. Vicemajster sveta z Helsínk 2012 získal v minulosti s Košičanmi dva slovenské tituly.

Miklík v rozhovore pre viaceré médiá potvrdil, že jeho novým pôsobiskom bude český extraligový klub HC Kometa Brno. V ňom rozšíri slovenskú enklávu, ktorú už tvoria Marek Čiliak, Peter Trška, Jozef Kováčik, Tomáš Malec, Patrik Koch a Marcel Haščák. Brnenský klub angažoval Miklíka po tom, čo zo zostavy pre zranenia vypadli produktívni útočníci Martin Erat a Marcel Haščák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies