Útočník Eduardo sa po roku vracia do Šachtaru Doneck

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 23:23 • 2 min
Útočník Eduardo sa po roku vracia do Šachtaru Doneck

DONECK - Naturalizovaný chorvátsky útočník Eduardo sa po ročnom účinkovaní v brazílskom Flamengu vracia späť do Šachtaru Doneck. Informoval o tom klubový web "baníkov," podľa ktorého tridsaťdvaročný strelec podpísal kontrakt na rok a pol.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa, ako keby som Doneck nikdy neopustil. Vítam šancu vrátiť sa do svojho milovaného klubu. Modlil som sa, aby sa to podarilo," povedal v prvom rozhovore po návrate do tímu úradujúceho ukrajinského vicemajstra, ktorého päťročné kraľovanie v Premier League vlani ukončilo Dynamo Kyjev.

 

Dlhoročný hráč Dinama Záhreb pôsobil na Ukrajine medzi rokmi 2010 a 2014. V 81 ligových zápasoch v drese Šachtaru sa presadil dvadsaťštyrikrát. Šesťdesiatštyrinásobný chorvátsky reprezentant je známy predovšetkým z trojročného pôsobenia v Arsenale, kde jeho neúspešné angažmán do značnej miery poznačila komplikovaná zlomenina nohy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies