Úspešný dramatický a trilerový seriál Yellowjackets prichádza na SkyShowtime na Slovensku

NETKY.SK • 15 September 2023, 09:00 • 2 min
Úspešný dramatický a trilerový seriál Yellowjackets prichádza na SkyShowtime na Slovensku

BRATISLAVA - SkyShowtime dnes oznámila, že prvá séria dramatického trilerového seriálu nominovaného na cenu Emmy®, Yellowjackets, bude mať premiéru na SkyShowtime na Slovensku 14. októbra. Všetky epizódy prvej série budú k dispozícii na pozretie od tohto dátumu.

slovakia

left justify in out

Druhá séria, produkovaná spoločnosťou SHOWTIME, bude taktiež k dispozícii na SkyShowtime na Slovensku od 28. októbra. Nové epizódy budú k dispozícii každý týždeň. Prvá séria má pritom výnimočné 100 % hodnotenie na Rotten Tomatoes a získala sedem nominácií na cenu Emmy®.

 

Seriál Yellowjackets vytvorili Ashley Lyle a Bart Nickerson (Narcos). V hlavných rolách účinkujú nominantka na cenu Emmy® a držiteľka ceny Critics Choice Award Melanie Lynskey (Castle Rock), nominantka na Oscara® a cenu Emmy® Juliette Lewis (Camping) a nominantka na cenu Emmy® Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) a Tawny Cypress (Unforgettable).

 

Yellowjackets je eposom o prežití, psychologickým hororom a drámou, a taktiež ságou o tíme mimoriadne talentovaných stredoškolských futbalistiek, ktoré sa stanú (ne)šťastnými preživšími leteckej havárie hlboko v odľahlej severskej divočine. Seriál sleduje nielen ich zostup z komplikovaného, ale prosperujúceho tímu k divokým klanom, ale zároveň sleduje ich životy, ktoré sa po takmer 25 rokoch snažia dať dokopy, čo dokazuje, že minulosť nikdy nie je skutočne minulosťou a to, čo sa začalo v divočine, sa ani zďaleka neskončilo.

V druhej sérii sa objavia stálice: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) a Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi), spolu s Elijahom Woodom (trilógia The Lord of the Rings) a množstvom hosťujúcich hercov. V druhej sérii ďalej účinkujú Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) a Kevin Alves (Locke & Key). Medzinárodnú distribúciu Yellowjackets zaisťuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.

 

SkyShowtime je k dispozícii priamo pre spotrebiteľa prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 € (bez reklám), so sedemdňovým bezplatným skúšobným obdobím.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtine
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies