Prezradil možno viac, než chcel? V tomto slovenskom meste by mal byť najbližší turnaj RFA!

NETKY.SK • 19 Jún 2023, 16:00 • 2 min
Prezradil možno viac, než chcel? V tomto slovenskom meste by mal byť najbližší turnaj RFA!

Na tlačovej konferencii dostal po RFA 11 dostal Boris Marhanský otázku ohľadom zrušenia zápasov Jozefa Jaloviara a Milana Ďatelinku. Na margo druhého menovaného sa vyjadril, že šlo o menšie zranenie a že by sme ho mohli vidieť už na najbližšom turnaji v septembri. Okrem neho spomenul aj Sebastiána Fapša a že pôjde o mesto obom bojovníkom veľmi blízke. Aj keď to organizácia zatiaľ ešte oficiálne nepotvrdila a ide zatiaľ len o špekuláciu, RFA 12 sa s najväčšou pravdepodobnosťou uskutoční v Považskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Na Považí s najväčšími domácimi hviezdami

 

V poslednom čase RFA zorganizovala pár turnajov v českých či slovenských mestách, ktoré nepatria medzi úplne najväčšie v oboch našich republikách. Či už to bola 2x Prievidza alebo Havířov, všetko nasvedčuje tomu, že v tom plánuje pokračovať a priniesť galavečery bojových umení aj do miest, kde doposiaľ bývali len veľmi zriedka.

 

Milan Ďatelinka ako aj Sebastián Fapšo by mali byť najväčšími hviezdami RFA 12. „Milan Ďatelinka mal menšie zranenie, ale predvedie sa na najbližšom turnaji, ktorý by mal byť v septembri. Budeme to oznamovať čoskoro. Mal by tam byť aj Sebastián Fapšo a malo by to byť v jednom meste, ktoré je im veľmi blízke, ale oznámime to, až keď to bude potvrdené,“ povedal Boris Marhanský na tlačovej konferencii. Toto vyjadrenie je dostatočne jednoznačné na to, aby sme si mohli byť istí, že reč je o Považskej Bystrici.

 

img

 

Ďatelinka má čo odčiniť

 

Ďatelinka je aktuálne na vlne 3 prehier v rade a v rámci organizácie RFA má nelichotivé skóre 0-2. Prehry zaznamenal proti dočasnému šampiónovi strednej váhy Dominikovi Humburgerovi a Nenadovi Avramovičovi, ktorý mal byť „Hambáčov“ titulový vyzývateľ. Ďatelinka je tak momentálne vo veľmi nepríjemnej situácii a musí spraviť všetko pre to, aby túto negatívnu sériu pretrhol.

 

Sebastián Fapšo vo svojej premiére v RFA podľahol súčasnému šampiónovi Joiltonovi Lutterbachovi. Slovenský „Tank“ si nedokázal poradiť s presnosťou svojho súpera, ktorý predviedol skvelé fight IQ a oko. Napriek tomu ale Fapšo dokázal prežiť do bodového rozhodnutia a vôbec sa za svoj výkon nemusel hanbiť. Na RFA Ring Tour v Trnave po dominantnom výkone zdolal Malkhaza Merebashviliho jasne na body a upravil svoje skóre v rámci RFA na 1-1.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies