US Open: Pred finále dvojhry žien pocta pre Selešovú

NETKY.SK • 6 September 2013, 09:37 • 2 min
US Open: Pred finále dvojhry žien pocta pre Selešovú

NEW YORK - Tridsaťdeväťročná americká bývalá tenistka so srbským rodiskom a maďarskými koreňmi Monica Selešová sa v nedeľu 8. septembra pred finále dvojhry žien na newyorských grandslamových US Open slávnostne stane novou členkou miestneho Dvorca šampiónov.

slovakia

left justify in out

Už pred začiatkom podujatia to oznámila Tenisová asociácia USTA (USA) aj s dôvetkom, že členku Medzinárodnej tenisovej siene slávy v Newporte (od roku 2009) vo štvrtok vybrala z okruhu adeptov komisia odborných publicistov. Selešová triumfovala na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických v rokoch 1991 a 1992.

Vo štvrtok pred hlavným programom na US Open nastúpila spolu s ďalšou legendou Chris Evertovou na exhibičný zápas proti mužskému hereckému páru Jason Biggs, Rainn Wilson. "Ožilo mnoho krásnych spomienok. Znova som cítila tú elektrizujúcu atmosféru," povedala Selešová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies