Titulový zápas, návrat Zajícovej a premiéra boxera svetových kvalít: Takto vyzerá karta RFA 13 v Budapešti

NETKY.SK • 25 Október 2023, 20:00 • 2 min
Titulový zápas, návrat Zajícovej a premiéra boxera svetových kvalít: Takto vyzerá karta RFA 13 v Budapešti

BUDAPEŠŤ - Dva týždne po galavečeri RFA x IAF Special Title Night sa Real Fight Aréna vracia do metropoly Maďarska, kde sa okrem tamojších hviezd predstaví viacero zápasníkov z českej aj slovenskej bojovej scény.

slovakia

left justify in out

Okrem návratu Veroniky Zajícovej budeme svedkami debutu Michala Plesníka a celý večer vyvrcholí titulovým súbojom Bereczki vs. Mikelič o šampióna do 75 kg pod Real Fight pravidlami. Turnaj sa uskutoční 25. novembra a vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

 

Knokauty v 1. kole

 

Dominik Bereczki sa v rámci RFA predstavil vo dvoch zápasoch. Najprv nedal najmenšiu šancu elitnému slovenskému postojárovi Jakubovi Kadášovi, ktorého poslal k zemi už v 1. kole, a na domácej pôde v Budapešti Poliak Dziuda proti nemu neprežil ani 30 sekúnd. Oboch súperov tak ukončil už v úvodnej trojminútovke, čím si bezpochyby vyslúžil šancu zápasiť o titul.

Opäť pred domácim publikom bude môcť naplno prejaviť svoje kvality v súboji s bývalým zápasníkom Glory Kickboxing Teom Mikeličom, ktorý má na svojom konte skalpy Andyho Čehovského či Jakuba Kadáša. Druhého menovaného porazil vo svojej premiére v RFA, keď mu uštedril knokaut v 2. kole

Zajícová a Plesník opäť v akcii

 

Veronika Zajícová v jej poslednom vystúpení zaznamenala prvú kariérnu porážku v profesionálnom MMA, keď ju v tesnom zápase zdolala na body Amina Mukhamed. Zajícová je dodnes presvedčená o tom, že urobila pre víťazstvo viac a bodoví rozhodcovi sa mali prikloniť na jej stranu. To sa však nestalo a česká bojovníčka má tak možnosť odčiniť túto prehru s domácou Maďarkou Beátou Juhász.

Debut v rámci RFA má pred sebou úspešný boxer s vyše 200 zápasmi Michal Plesník. Reprezentant Spartakus Fight Gym sa dal na dráhu MMA, v ktorom má medzi profesionálmi za sebou 6 duelov. Jeho súperom bude tentokrát György Komuves, pre ktorého to bude šanca získať prvú kariérnu výhru.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies