US Open: Pennettová treťou semifinalistkou ženskej dvojhry

NETKY.SK • 10 September 2015, 07:08 • 2 min
US Open: Pennettová treťou semifinalistkou ženskej dvojhry

NEW YORK - Talianska tenistka Flavia Pennettová sa rovnako ako v roku 2013 prebojovala do semifinále ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Vo štvrťfinále si ako nasadená dvadsaťšestka poradila s päťkou "pavúka" Češkou Petrou Kvitovou v troch setoch 4:6, 6:4, 6:2.

slovakia

left justify in out

V dueli o postup do finále nastúpi v piatok ráno SEČ proti víťazke súboja medzi druhou nasadenou Rumunkou Simonou Halepovou a Bieloruskou Victoriou Azarenkovou. Taliansko má medzi elitným kvartetom dvojnásobné zastúpenie, v utorok postúpila do singlového semifinále Roberta Vinciová.

 

 

Pennettová mala po víťazstve nad dvojnásobnou wimblwdonskou šampiónkou veľkú radosť. "Aj za nepriaznivého stavu 4:6, 1:3 som sa snažila bojovať o každú loptičku. Bola som vo veľkých problémoch, no dostala som sa z toho a podarilo sa mi zápas otočiť. Na súperke som videla, že sa necíti práve najlepšie. Nie je dobré, keď je človk unavený. Petra však môže byť na seba hrdá, že tento duel vôbec dokončila," povedala rodáčka z Brindisi v prvom interview priamo n kurte.

 

dvojhra - ženy - štvrťfinále:

Flavia Pennettová (26-Tal.) - Petra Kvitová (5-ČR) 4:6, 6:4, 6:2

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies