US Open: Len 15-ročná Bellisová si vybojovala voľnú kartu

NETKY.SK • 10 August 2014, 23:42 • 2 min
US Open: Len 15-ročná Bellisová si vybojovala voľnú kartu

NEW YORK - Ešte len 15-ročná americká tenistka Catherine Cartan "CiCi" Bellisová si vybojovala voľnú kartu na štart v hlavnej súťaži dvojhry žien na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open na tvrdom povrchu v New Yorku (25. augusta - 8. septembra).

slovakia

left justify in out

Vo finále národného šampionátu hráčok do 18 rokov, ktorý zároveň slúžil ako kvalifikácia, prekonala o rok staršiu Tornado Aliciu Blackovú 6:3, 6:1. Zdolaná bude na základe "wild card" hrať v kvalifikácii medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov americkcýh 2014.

 

Rodáčka zo San Francisca Bellisová je dvojkou juniorského tzv. kombinovaného svetového rebríčka ITF. Je najmladšou víťazkou predmetného národného podujatia od sezóny 1991, keď takisto ako 15-ročná triumfovala neskoršia jednotka renkingu WTA Lindsay Davenportová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies