Uruguajský brankár pri práci s drevom prišiel o prsty

NETKY.SK • 6 November 2013, 13:57 • 2 min
Uruguajský brankár pri práci s drevom prišiel o prsty

MONTEVIDEO - Uruguajský futbalový brankár Juan Obelar musel po nečakanom pracovnom úraze, pri ktorom prišiel o štyri prsty na ruke, ukončiť kariéru. Môže si za to sám, keďže bol neopatrný pri práci s hoblíkom na drevo.

slovakia

left justify in out

“Robil som niečo okolo domu. Vzal som drevo na hobľovanie a zrazu som si všimol, že mi odseklo štyri prsty. Na ľavej ruke mi zostal len palec. Bol som tam vtedy sám a nemohol som teda požiadať o pomoc,” cituje Obelara server Eurosportu.

Tridsaťštyriročný brankár sa podrobí chirurgickému zákroku, ale lekári sú skeptickí. Nepredpokladajú, že sa niektorý z prstov bude dať zachrániť. Obelar kedysi chytával za Peňarol Montevideo a momentálne si dával polročnú pauzu od futbalu. V januári sa chcel vrátiť súťažne do bránky, ale to už, žiaľ, nebude možné. “Cítim sa hrozne. Je to tá najstrašnejšia a najbolestivejšia vec, ktorá sa mi v živote stala. Vraveli mi, že prsty sa už nedajú prišiť späť,” komentoval Obelar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies