Úradujúci slovenskí hokejoví šampióni získali hráča z kempu Vancouveru Canucks!

NETKY.SK • 18 December 2020, 16:12 • 2 min
Úradujúci slovenskí hokejoví šampióni získali hráča z kempu Vancouveru Canucks!

HC´05 Banská Bystrica sa po zlom začiatku sezóny opäť posilňuje. Po zmene trénera prichádza už tretí hráč zvučného mena.

slovakia

left justify in out

Po štvrtkových správach, že k úradujúcim majstrom prichádza Marc-Olivier Crevier-Morin a zo Slovana slovenský reprezentant Jakub Sukeľ klub spod Urpína informoval, že zohnali aj 24-ročného útočníka Alexisa D´Aousta. Predchádzajúcu sezónu mal viac hráčskych zastávok. „Najviac toho odohral za Jacksonville IceMen v ECHL, kde počas 36 zápasov získal 26 bodov (13+13).  Zahral si aj AHL, za Manitobu Moose v štyroch dueloch získal jednu asistenciu a v celku Charlotte Checkers v piatich zápoleniach strelil jeden gól a pridal jednu asistenciu. V AHL hrával aj za Uticu Comets,“ informuje web hc05.sk s tým, že mal skúsenosti aj z kempu tímu NHL Vancouver Canucks.

 

 

„Chceli sme sa posilniť aj na pozícii centra, čo sa nám príchodom Alexisa podarilo. Čakáme, že bude patriť k lídrom mužstva. Ide o dobrého korčuliara, ktorý je stále v produktívnom veku. Verím, že bude pre náš tím prínosom,“ prezradil Július Koval, ktorý v meste pod Urpínom pôsobí ako športový manažér. Alexis D´Aoust je už v Banskej Bystrici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies