Ulice Vranova nad Topľou zaplnia koncom týždňa jarmočné stánky

NETKY.SK • 5 December 2012, 12:19 • 2 min
Ulice Vranova nad Topľou zaplnia koncom týždňa jarmočné stánky

Ulice Vranova nad Topľou zaplnia koncom týždňa jarmočné stánky - Zaujímavosti Ulice východoslovenského mesta Vranov nad Topľou zaplnia na sklonku tohto týždňa predajné stánky s ponukou občerstvenia a rôzneho tovaru. Uskutoční sa tam tradičný, v poradí 17.

slovakia

left justify in out

imgUlice východoslovenského mesta Vranov nad Topľou zaplnia na sklonku tohto týždňa predajné stánky s ponukou občerstvenia a rôzneho tovaru. Uskutoční sa tam tradičný, v poradí 17. Zimný jarmok.

Ako informovala TASR hovorkyňa vranovskej radnice Eva Mitaľová, jarmočníci budú v dňoch 7. a 8. decembra ponúkať svoje tovary vo Vranove na obvyklých miestach, a to na ulici Janka Kráľa, Dubčekovej a Kalinčiakovej ulici. 

V týchto lokalitách budú platiť počas jarmoku dopravné obmedzenia. Motoristov nasmerujú po vytýčených obchádzkach cez ulicu Duklianskych hrdinov, Námestie Slobody, Štefánikovu, Dlhú či Bernolákovu ulicu dočasné dopravné značenia.

V uliciach mesta bude ponúkať svoje tovary počas jarmoku vyše 100 predajcov. Radnica získa prenájmom jednotlivých predajných miest do svojej pokladnice približne 14.000 eur, priblížila Mitaľová.

Súčasťou 17. Zimného jarmoku kultúrny či iný sprievodný program nebude. Samospráva si pripomenie príchod najkrajších sviatkov roka v centre mesta až 16. decembra počas podujatia Rozžiarme si Vianoce. Jeho súčasťou budú vystúpenia miestnych školákov a slávnostné rozsvietenie vianočného stromu na Námestí slobody. Radnica predstaví verejnosti v tento deň zároveň nový betlehem, ktorý zhotovili rómski rezbári z obce Čičava.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies