Ulice v Madride zaplnili tisícky fanúšikov Realu oslavujúcich titul

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:09 • 2 min
Ulice v Madride zaplnili tisícky fanúšikov Realu oslavujúcich titul

Ulice v Madride zaplnili tisícky fanúšikov Realu oslavujúcich titul - Futbal Okolo 25. 000 futbalových fanúšikov Realu Madrid sa vo štvrtok vybralo do centra španielskej metropoly osláviť 32.

slovakia

left justify in out

img

Okolo 25.000 futbalových fanúšikov Realu Madrid sa vo štvrtok vybralo do centra španielskej metropoly osláviť 32. španielsky titul a súčasne prvý v Primera division po štyroch rokoch. Tréner Jose Mourinho, kapitán Iker Casillas aj s ostatnými hráčmi sa viezli vo vyhliadkovom autobuse v klubových farbách cez preplnenú ulicu Paseo de Recoletos k fontáne Cibeles, tradičnému miestu osláv "bieleho baletu".
      Za doprovodu rockovej hudby a s nespočetnými konfetami vo vzduchu sa Casillas vyštveral na pódium pri fontáne a na krk sochy Cibeles pripevnil klubovú vlajku na znak ukončenia trojročného trápenia v tieni úhlavných rivalov z FC Barcelona. "Pre toto pracujeme, chceme tešiť našich fanúšikov," vyhlásil Mourinho, ktorý má na konte už majstrovské tituly v štyroch krajinách - rodnom Portugalsku, Taliansku, Anglicku a Španielsku. Jeho krajan Cristiano Ronaldo dodal: "Prežívame obrovskú radosť. Je to môj prvý titul v Španielsku a som naozaj šťastný. Naši fanúšikovia si to zaslúžili."
      Real spečatil zisk titulu triumfom 3:0 na pôde Athleticu Bilbao, keď sa dve kolá pred koncom sezóny dostal od Barcelony na rozdiel siedmich bodov. Situácia z minuloročných osláv triumfu v Španielskom pohári, pri ktorom došlo k nehode, keď trofej vypadla z rúk Sergiovi Ramosovi, sa však tentoraz neopakovala. "Som šťastný, že mám osobne tretí titul zo španielskej ligy. Tešili sme sa v tejto sezóne z výhier aj spôsobu, akým sme došli až na vrchol," poznamenal obranca Ramos. 

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies