REPORTÁŽ „S chalanmi sme na seba kritickí, nakladáme si od prvého dňa až po posledný,“ prezradil Ego v exkluzívnom rozhovore o novom albume Kontrafaktu!

NETKY.SK • 12 December 2021, 12:00 • 2 min
REPORTÁŽ „S chalanmi sme na seba kritickí, nakladáme si od prvého dňa až po  posledný,“ prezradil Ego v exkluzívnom rozhovore o novom albume Kontrafaktu!

Skupina Kontrafakt má nový album s názvom KF ako Rolls! Prvou ochutnávkou z novinky piešťanskej formácie je veľkolepý klip Reklama Na Rap, v ktorom chalani odletia súkromným lietadlom do Dubaja. Jeden z členov populárnej hip-hopovej trojice, JUDr. Michal Straka, alias Ego, poskytol Netkám exkluzívny rozhovor. Prezradil, kto vymyslel názov albumu, ako sa chalani delia v kapele, aj ako vyzerajú jeho Vianoce!

slovakia

left justify in out

 

 

 

KF ako Rolls je názov novinky od kapely Kontrafakt, ktorá obsahuje 13 songov 3 featuringy. Rytmus, Ego a DJ Anys pokračujú v nastolenom trende, ich posledné dva albumy obsahovali rovnaký počet nahrávok.

 

„Názov albumu vymyslel Rytmus a chcel spraviť prirovnanie k ríši áut. Verím, že nový album definuje slovíčko rast. Je taký chalanský. Hudobným dramaturgom albumu je náš Anys – Ondrej Beňačka. Vydávame si ho sami a nahrávali sme ho v štúdiu Lavagance, kde je dobrá atmosféra. Sú to profíci, majú tam veľa nástrojov a aj playstation,“ smeje sa Ego.   

 

img

 

Ego stihol medzitým vydať aj vlastný album Egotron a zbiera materiál na ďalšie songy.

 

„Ja som počas roka nahrával a každé ráno som chodil do štúdia. Zmenil sa mi režim, vstávam skoro a ráno vozím deti do škôlky. Tak som potom chytil taký „mood“, že som chcel niečo robiť. Takže som o deviatej bol už v štúdiu, a to po celý rok,“ vysvetlil Michal Straka alias Ego.

 

 img

 

Kontrafakt novým albumom dokázali, že patria na špičku domácej scény. Rytmus, Ego a DJ Anys tvoria postupne, ale gro albumu finišovali v štúdiu dva mesiace

 

„S chalanmi sme na seba kritickí, nakladáme si od prvého dňa až po  posledný. Nedávame si servítky pred ústa. To je na tom dobre, že sme k sebe takí pravdiví. Album sme tvorili všetci traja. Sme trochu súťaživí a ctižiadostiví. Máme takú dohodu, že ideme na tretiny a každý to chce odmakať, aby to nemohol niekto ďalší akokoľvek komentovať. A to, že sme traja, je na tom super. Vždy keď je nejaký rozpor, tak sa hlasuje a niekto musí vyhrať,“ prezradil Ego.

 

Z nového z albumu piešťanskej formácie je vonku prvý veľkolepý klip Reklama Na Rap, v ktorom sa chalani vozia v luxusnom Rolls-Royce. Následne nasadajú do súkromného lietadla, ktorým letia do Dubaja, kde brázdia vody Perzského zálivu. Premiestňujú sa aj na púšť a užívajú si večernú atmosféru luxusnej metropoly.

 

 

 

„Robím to tak, že nikto nemôžе povedať, že som samozvaný, v každej dobе dominoval v kvalite, aj čísla bez argumentov, je to king, najväčšie odbery g a predaje CD´s, sociálne siete a views, doniesol kľúče na splnené sny a do toho som ešte aj postavil dream team...“ rapuje Rytmus v songu Reklama Na Rap.

 

„Dva klipy máme už hotové, ďalší sa ide robiť. Prvé dva sú také svetové. Dali sme do toho všetko, boli sme v zahraničí a investovali sme do nich. Tretí klip by mal byť taký prirodzenejší. Teším sa, sú parádne,“ hovorí Ego.

 

 

Skupina Kontrafakt je na scéne už 20 rokov. Kapela najprv vystupovala pod názvom Déjavu. Chalani začínali ako mladíci, Ego mal 18 a Rytmus 24 rokov.

 

img

 

„Tých 20 rokov bol krutý rock and roll. Som rád, že si to pamätám. Boli to skvelé časy, odporúčam každému, aby začal rapovať,“ uzatvára Ego.

 

 

Anys, Rytmus i Ego už zverejnili ďalšie krátke video s plameňometom. Môžeme sa teda tešiť na ďalšiu veľkú šou, ktorá nás zasiahne už v najbližších dňoch.

 

Mohlo by vás zaujímať: Red Notice: Najdrahší film Netflixu roztrhali kritici v zuboch




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies