Natáčanie očakávaného Batmana prerušili: Filmový upír Pattinson má koronavírus

NETKY.SK • 5 September 2020, 13:08 • 2 min
Natáčanie očakávaného Batmana prerušili: Filmový upír Pattinson má koronavírus

Fanúšikovia ho poznajú z upírej romance Súmrak a naposledy zažiaril v novinke Christophera Nolana Teneta.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Avšak tí, ktorí ho chcú vidieť v podobe slávneho Batmana, si budú musiet počkať. Slávny filmový herec Robert Pattinson sa totiž nakazil koronavírusom. Natáčanie kvoli tomu muselo hoci znova prerušený.

 

Ako uviedli zahraničné médiá, americký herec Robert Pattinson mal pozitívny test na koronavírus, v Londýne sa preto zastavilo natáčanie hollywoodskeho veľkofilmu The Batman, v ktorom Pattinson hrá hlavnú úlohu.

 

 

Informoval o tom vo štvrtok server The Hollywood Reporter. Výroba filmu, ktorá má mať premiéru budúci rok, sa len nedávno znovu rozbehla po dlhej prestávke spôsobenej práve pandémiou Covidu-19.

 

"Člen štábu pri filme The Batman mal pozitívny test na koronavírus a v súlade s nastavenými pravidlami je teraz v karanténe. Filmovanie je dočasne prerušené," uviedlo štúdio Warner Bros.

 

 

Ďalšie filmové spracovanie komiksového príbehu superhrdinu Batmana režíruje Matt Reeves a okrem Pattinsona v ňom hrá napríklad Zoë Kravitzová, Colin Farrell, John Turturro či Andy Serkis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies