Uhádnete, kto ovládol nominácie Primetime Emmy tento rok?

NETKY.SK • 17 Júl 2019, 10:13 • 2 min
Uhádnete, kto ovládol nominácie Primetime Emmy tento rok?

BRATISLAVA - Len jeden seriál v rámci 71. ročníka udeľovania televíznych cien Primetime Emmy získal neuveriteľných 32 nominácií. Môžete hádať, ktorý to bol!

slovakia

left justify in out

Nominácie ovládol seriál Hra o tróny (2011 - 2019). Má celkovo 32 nominácií. Je to rekordný počet, ktorý kedy nejaký projekt získal v rámci jedného ročníka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 more sleeps. #GameofThrones

Príspevok, ktorý zdieľa gameofthrones (@gameofthrones),


S dvadsiatimi nomináciami skončila komediálna séria The Marvelous Mrs. Maisel (2017). O jednu menej má historická miniséria Černobyľ (2019), 18 si na konto pripísala komediálna šou Saturday Night Live (1975), so 17 nomináciami sa o ceny uchádzajú projekty Barry (2018) a Fosse/Verdon (2019). Šestnásť nominácií si vyslúžila séria When They See Us.

Nominácie v kategórii Najlepší dramatický seriál získali spomínaná Hra o tróny, Volajte Saulovi (2015), Bodyguard (2018), Na muške (2018), Ozark (2017), Pose (2018), Boj o moc (2018) a This Is Us (2016). O trofej pre herca v hlavnej úlohe dramatického seriálu zabojujú Jason Bateman (Ozark), Sterling K. Brown (This Is Us), Kit Harington (Hra o tróny), Bob Odenkirk (Volajte Saulovi), Billy Porter (Pose) a Milo Ventimiglia (This Is Us). V ženskej kategórii sa zase o cenu uchádzajú Emilia Clarke (Hra o tróny), Jodie Comer (Na muške), Viola Davis (Vražedné práva), Laura Linney (Ozark), Mandy Moore (This Is Us), Sandra Oh (Na muške) a Robin Wright (Dom z kariet).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The final season. #GameofThrones

Príspevok, ktorý zdieľa gameofthrones (@gameofthrones),


Na Najlepší komediálny seriál nominovali projekty Barry, The Marvelous Mrs. Maisel, Potvora (2016), The Good Place (2016), Russian Doll (2019), Schitt's Creek (2015) a Viceprezident(ka) (2012). V kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe komediálneho seriálu získali nominácie Anthony Anderson (Black-ish), Don Cheadle (Čierny pondelok), Ted Danson (The Good Place), Michael Douglas (The Kominsky Method), Bill Hader (Barry) a Eugene Levy (Schitt's Creek). V ženskej kategórii figurujú Christina Applegate (Dead to Me), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Julia Louis-Dreyfus (Viceprezident(ka)), Natasha Lyonne (Russian Doll), Catherine O'Hara (Schitt's Creek) a Phoebe Waller-Bridge (Potvora).

Udeľovanie cien sa uskutoční 22. septembra v losangeleskom Microsoft Theater. Mená moderátorov slávnostného večera zatiaľ nie sú známe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona