UFC: Nový súper pre Lajoša Kleina

NETKY.SK • 15 Júl 2022, 10:22 • 2 min
UFC: Nový súper pre Lajoša Kleina

Prvý slovenský bojovník v prestížnej UFC Lajoš Klein mal pôvodne bojovať na turnaji s poradovým číslom 277, ktorý sa uskutoční 30. júla v americkom Dallase. V oktagone ho napokon uvidíme o týždeň skôr. Dôvodom je zmena súpera.

slovakia

left justify in out

Klein si mal zmerať sily s Ignaciom Bahamondesom z Čile. Ten sa preslávil minuloročným knokautom, ktorý obletel svet, keď v 3. kole augustového zápasu doslova vypol Roosevelta Robertsa a pripísal si na konto prvé víťazstvo v UFC. Druhé zaznamenal vo februári a vylepšil si svoju profesionálnu bilanciu na 13 výhier a 4 prehry.

 

 

Bahamondes má ale problémy s vízami a do USA odcestovať nemôže, čo znamená, že Klein prišiel o šancu vystúpiť na veľkom podujatí. V akcii ho teda uvidíme už 23. júla na menšom podujatí v Londýne. Organizácia UFC už tento rok Britské ostrovy navštívila a bola z toho nezabudnuteľná bojová show, plná prekvapení a nádherných ukončení.

 

Novým súperom nášho zástupcu bude Mason Jones, ktorý má v UFC na konte tri zápasy s neutrálnou bilanciou jedno víťazstvo, jedna prehra a jeden „no contest“ kvôli neúmyselnému pichnutiu do oka. Jones vo svojej kariére vyhral jedenásť zápasov, z toho sedem dokázal ukončiť pred limitom, prehral len raz.

 

 

Klein má v UFC bilanciu dvoch víťazstiev a dvoch prehier. Ešte v máji 2020 ťahal fantastickú sériu a neprehral osem zápasov v rade. V septembri vtrhol do UFC ako veľká voda, keď po necelých dvoch minútach knokautoval Shanea Younga a vyslúžil si pozornosť svetových médií. Kleinovi sa bohužiaľ v druhom zápase proti Michaelovi Trizianovi nepodarilo nadviazať na predchádzajúci úspech a prehral na body. V treťom dueli s Nateom Landwehrom prehral v 3. kole na submisiu, čo znamenalo, že vo štvrtom meraní síl s Devontem Smithom bojoval o svoju budúcnosť medzi elitou. Klein však amerického súpera zdolal na body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies