VIDEO Nezodpovednosť, aká sa len tak nevidí: Česi si skracujú cestu autom cez zamrznuté jazero!

NETKY.SK • 29 Január 2019, 14:19 • 2 min
VIDEO Nezodpovednosť, aká sa len tak nevidí: Česi si skracujú cestu autom cez zamrznuté jazero!

Ak si chcete urýchliť cestu domov, rozhodne to nerobte tak, ako niektorí českí vodiči.

slovakia

left justify in out

Posledné dni a týždne potrápila pani zima mnohých vodičov. A to nielen u nás, ale a u našich západných susedov v Českej republike. Prebudiť sa do krásneho zasneženého rána môže byť veľká romantika, no nie vtedy, ak sa máte do práce dostať autom. Vodiči z Lipna nad Vltavou si však vymysleli takúto nebezpečnú skratku!

 

Miestni majú vo svojej blízkosti vodnú nádrž Lipno, ktorá je momentálne poriadne zamrznutá. Obyvatelia hovoria, že hrúbka ľadu tu dosahuje 20 centimetrov, čo je povrch, ktorý by mal spoľahlivo udržať aj väčšie vozidlo. Mal by...

 

img

 

Oplatí sa ale riskovať, že v ľadovej vode potopíte nielen svoje auto, ale prípadne i seba? Odvážni šoféri z Lipna sa nad takýmto scenárom ani nezamýšľajú a bezstarostne si skracujú cestu domov naprieč zamrznutým jazerom.

 

Samozrejme, jazda „cez vodu“ je len na vlastné riziko a nikomu sa neodporúča. Ak sa však už niekto predsa len rozhodne, nemal by zabúdať, že tu nesmie predbiehať, zastavovať a musí dodržiavať dostatočný odstup od ostatných vozidiel. Veríme, že nikoho neprekvapí náhly odmäk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies