UEFA pokutovala za fanúšikov Manchester City, Arsenal aj Bayern

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 18:58 • 2 min
UEFA pokutovala za fanúšikov Manchester City, Arsenal aj Bayern

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) potrestala FC Barcelona pokutou 19.000 eur za vniknutie fanúšikov na hraciu plochu po odvetnom osemfinálovom zápase Ligy majstrov s Parížom St. Germain, v ktorom si španielsky klub po víťazstve 6:1 vybojoval postup do ďalšej fázy.

slovakia

left justify in out

Až 50.000 eur musí zaplatiť francúzsky klub AS Saint-Étienne. Priaznivci "Les Verts" totiž v stretnutí 16-finále Európskej ligy s Manchestrom United odpálili na tribúne Štadióna Geoffroya Guicharda zakázanú pyrotechniku.

 

SSC Neapol zaplatí 38.000 eur za incidenty v zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid. Ďalším klubom, na ktorý si "posvietila" disciplinárna komisia UEFA, je ruský Rostov. Ten za delobuchy v dueli na pôde Sparty Praha "prispeje" do pokladnice UEFA sumou 16.000 eur.

 

Pokuta neobišla ani Manchester City, 18.000 eur musia zaplatiť za vniknutie fanúšikov na ihrisko, hádzanie predmetov a neskorší výkop ich stretnutia s AS Monaco. Za incidenty vo vzájomnom zápase medzi Arsenalom Londýn a Bayernom Mníchov dostal anglický klub pokutu vo výške päťtisíc eur, Nemcov potrestali sumou tritisíc eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies