Údajného člena bankomatovej mafie zadržali v Českej republike

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 13:25 • 2 min
Údajného člena bankomatovej mafie zadržali v Českej republike

BRATISLAVA - Jedného z údajných členov bankomatovej mafie Petra T. chytili v susednom Česku. Dnes sa malo pojednávať v tejto kauze na Okresnom súde Bratislava I., proces odročili na 30. júla.

slovakia

left justify in out

"Súdu bola z Českej republiky doručená informácia, že obžalovaný Peter T. bol zadržaný na území Českej republiky. Z tohto dôvodu súd nemohol voči tomuto obžalovanému už konať ako proti ušlému. Zároveň súd musí počkať na priebeh a realizáciu prípadného vydania obžalovaného Peter T. do SR," informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

 

V kauze krádeží bankomatov je obžalovaných sedem ľudí. K pôvodnej pätici vlani pribudli dvaja noví obžalovaní. Obžalovaným pripisuje prokuratúra 25 prípadov ukradnutých bankomatov po celom Slovensku. Dve boli aj v bratislavských obchodných centrách. Obžalovaným hrozí trest od 10 do 15 rokov, organizátorovi 15 až 20 rokov. Podľa prokuratúry bol organizátorom Ján Golis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies