Tyga uzavrel dohodu s majiteľom bytu, ktorému dlhoval peniaze

NETKY.SK • 12 August 2016, 11:20 • 2 min
Tyga uzavrel dohodu s majiteľom bytu, ktorému dlhoval peniaze

MALIBU - Americký rapper Tyga a majiteľ bytu v Malibu, v ktorom interpret svojho času žil, uzavreli dohodu v prípade nesplateného dlhu. Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil právnik vlastníka nehnuteľnosti Boris Treyzon.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol, 26-ročný rapper vyrovnal dlh na nájomnom vo výške približne 480-tisíc dolárov (v prepočte vyše 430-tisíc eur), pričom obe strany sa uzmierili mimosúdne. "Prípad sme uzavreli. Všetko potrebné sa vykonalo. Očakávame, že sa všetko dostane do starých koľají. Informujeme súd, že sme uzavreli dohodu, a že obe strany sú spokojné," vyjadril sa Treyzon.


K uzmiereniu došlo po tom, ako losangeleský súd vydal v utorok na Tygu zatykač, pretože sa nedostavil na pojednávanie týkajúce sa spomínaného dlhu. Rodák z Comptonu mal na súde vypovedať o svojom majetku, keďže do daného dňa ignoroval rozsudok o zaplatení dlhu. Advokáti majiteľa bytu na súde okrem iného vyjadrili znepokojenie za nesplnenie nariadenia aj napriek tomu, že si interpret mohol nedávno dovoliť darovať priateľke Kylie Jenner auto za 200-tisíc dolárov (takmer 180-tisíc eur). Kúpu vtedy označili za "podvodný prevod majetku, ktorý by mohol poslúžiť na splnenie rozsudku."


Tyga, vlastným menom, Micheal Ray Stevenson, odštartoval svoju kariéru v roku 2007, keď vydal debutový mixtape Young On Probation. O rok neskôr vydal svoju prvú štúdiovku No Introduction, po ktorej nasledovali nahrávky Careless World: Rise of the Last King (2012), Hotel California (2013) a The Gold Album: 18th Dynasty (2015). Na konte má ďalších 18 mixtapeov a tri kompilačné albumy. S Chrisom Brownom vydal vlani spoločnú nahrávku Fan Of A Fan: The Album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies