Twitter je zlatá baňa: Oprah Winfrey zarobila za jeden príspevok milióny dolárov

NETKY.SK • 28 Január 2016, 11:00 • 2 min
Twitter je zlatá baňa: Oprah Winfrey zarobila za jeden príspevok milióny dolárov

NEW YORK – Viete si predstaviť, že by ste zarobili za jeden príspevok na sociálnej sieti twitter milióny dolárov? Pre americkú moderátorku talkšou Oprah Winfrey je to realita.

slovakia

left justify in out

Oprah pravdepodobne drží rekord za najdrahší „tweet“ v histórii. Podľa denníka The Telegraph jej totiž jeden príspevok zarobil neuveriteľných 12,5 milióna dolárov.

 

V „tweete“ Oprah tvrdí, že schudla 26 libier (asi 12 kíl) tým, že sa riadila programom spoločnosti Weight Watchers. Po uverejnení akcie spoločnosti vzrástli o 20 percent.

 

 

 

Oprah vlastní 6,4 milióna akcií spoločnosti – asi 10% a od októbra minulého roka je taktiež členkou správnej rady.

 

Vo videu na twitteri tvrdí, že miluje chlieb a teraz vie, ako s ním môže „narábať“. „Neodopieram si chlieb každý deň...zhodila som 26 libier a jem chleba každý jeden deň,“ tvrdí Oprah.

 

 

 

Pred tým, ako Oprah vstúpila do spoločnosti, bola firma 2miliardy dolárov v mínuse. Po tom, čo do nej vstúpila Oprah akcie vzrástli o viac ako 100%.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies