Twiggy pripravuje na novenber novú kolekciu hudobných nahrávok

NETKY.SK • 24 August 2011, 13:02 • 2 min
Twiggy pripravuje na novenber novú kolekciu hudobných nahrávok

Twiggy pripravuje na novenber novú kolekciu hudobných nahrávok - Kultúra Kolekcia nových nahrávok niekdajšej ikony 60. rokov minulého storočia, britskej modelky Twiggy  sa v novembri objaví na trhu s nosičmi zvukových záznamov.

slovakia

left justify in out

img

Kolekcia nových nahrávok niekdajšej ikony 60. rokov minulého storočia, britskej modelky Twiggy  sa v novembri objaví na trhu s nosičmi zvukových záznamov.
      Nový album pod názvom Romantically Yours ponúkne obdivovateľom niekdajšej modelky, vlastným menom Lesley Hornbyovej, viacero jej obľúbených songov v novom šate, vrátane piesne Neila Younga Only Love Can Break Your Heart alebo skladby Waterloo Sunset z repertoáru kedysi mimoriadne populárnej skupiny The Kinks. Ťahákom bude zrejme duet s kanadským rockerom Bryanom Adamsom.
      Medzičasom 61-ročná Twiggy nahrala už po skončení kariéry v svete módy viacero albumov, ktoré sa v prvej polovici 70. rokov dostali sčasti až do britskej TOP 40. V rebríčku knižných bestsellerov sa objavila na sklonku 90. rokov aj jej autobiografia Twiggy in Black and White.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies