Nová AI revolúcia: ChatGPT všestranný pomocník

NETKY.SK • 30 Január 2023, 13:36 • 2 min
Nová AI revolúcia: ChatGPT všestranný pomocník

Nová AI chatová služba ChatGPT od OpenAI je revolučným krokom v oblasti priamej komunikácie s technológiami umelej inteligencie.

slovakia

left justify in out

Táto služba umožňuje používateľom komunikovať s umelou inteligenciou prostredníctvom jednoduchého textového rozhrania. ChatGPT je trénovaný na odpovedanie na široké spektrum otázok a úloh, vrátane vyhľadávania informácií, výpočtov, prevodov jazykov, generovania textu a ďalšieho.

 

Študenti napríklad môžu využiť túto službu na riešenie širokej škály úloh, ako hľadanie informácií pre svoje školské projekty, prevod jazykov pre cestovanie, alebo na pomoc pri riešení matematických úloh. ChatGPT tiež umožňuje študentom vytvárať kvalitný a profesionálne vyzerajúci obsah, ako sú napríklad eseje, prezentácie a články, vďaka svojim schopnostiam generovania textu.

Využitie ChatGPT je praktické a všestranné, čo robí z neho jedinečný a užitočný nástroj pre všetkých. ChatGPT je dostupný 24 hodín denne, 7 dní v týždni, čo umožňuje používateľom kedykoľvek využiť jeho schopnosti.

 

V skratke, ChatGPT je revolučnou AI chatovou službou, ktorá Vám poskytuje jednoduchý a intuitívny spôsob komunikácie s umelou inteligenciou. S možnosťou pomoci pri riešení rôznych úloh a generovania kvalitného obsahu, ChatGPT predstavuje neuveriteľne užitočný nástroj pre každého, kto hľadá pomoc pri riešení svojich úloh.

 

Vyskúšať si ho môžete na https://openai.com/blog/chatgpt/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies