Likvidačný zákrok vyradí hviezdu PSG na dlhšiu dobu

NETKY.SK • 27 Júl 2020, 18:34 • 2 min
Likvidačný zákrok vyradí hviezdu PSG na dlhšiu dobu

PARÍŽ - Francúzsky útočník Kylian Mbappe bude chýbať futbalistom Paríža St. Germain vo štvrťfinále Ligy majstrov proti Atalante Bergamo (12. augusta). Po zranení členka ho čaká približne trojtýždňová pauza.

slovakia

left justify in out

Faul na hviezdu Parížanov

Dvadsaťjedenročný kanonier PSG absolvoval po tvrdom zákroku Loica Perrina v piatkovom finále Francúzskeho pohára s AS St. Etienne (1:0) ďalšie vyšetrenia, ktoré potvrdili predbežnú diagnózu - vyvrtnutie a značné poškodenie väzov v členku.

 

 

PSG musí bojovať teraz bez neho

Majster sveta z roku 2018 tak s určitosťou vynechá aj blížiace sa finále Francúzskeho ligového pohára proti Olympique Lyon (v piatok 31. júla). Ohrozený je aj jeho štart v augustovom vyvrcholení Ligy majstrov, i keď podľa prognóz by sa mal stihnúť uzdraviť do semifinále.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Saint-Germain (@psg),

 

Nakoniec vystriedal

Francúzsky reprezentant sa stal v 31. minúte terčom ostrého zákroku Perrina, po ktorom uvidel stopér AS červenú kartu. Mbappe si nechal pravý členok dlhší čas ošetrovať, napokon ho vystriedal Pablo Sarabia.

 

img

 

Vyhol sa vážnejšiemu zraneniu, keď vyšetrenia neodhalili žiadnu zlomeninu. "Očakávaná dĺžka liečby je približne tri týždne," uviedol úradujúci majster Ligue 1 v dnešnom vyhlásení.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies