VIDEO Turínske derby: Násilnosti a zranení fanúšikovia

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 13:05 • 2 min
VIDEO Turínske derby: Násilnosti a zranení fanúšikovia

TURÍN – Tréner Juventusu Massimiliano Allegri povedal, že po víkendovom derby v Turíne, by deti na futbalový zápas zobral iba šialenec.

slovakia

left justify in out

Počas derby zápasu Serie A utrpeli fanúšikovia domáceho Torina zranenia, keď medzi nimi vybuchla petarda. Už pred zápasom však domáci fanúšikovia hádzali na autobus Juve rôzne predmety ako fľaše, vajíčka a kamene.

Tréner Allegri povedal: "V Taliansku sme stále pozadu. Pokiaľ kompetentné orgány neprijmú opatrenia, tak to bude stále rovnaké. Musíme priviesť ľudí späť na štadióny a najmä deti, keďže dnes by ich priviedol iba šialenec."

Petarda, ktorá zranila minimálne 10 fanúšikov Torina, bola hodená zo sektoru Juventusu počas prvého polčasu. Zranenia spôsobili úlomky zo sedadiel, kde petarda vybuchla. Ďalšia petarda, ktorá bola hodená neskôr, zranila jedného fanúšika.

 



Klub vydal k tomuto incidentu nasledujúce stanovisko: "Juventus odsudzuje všetky formy násilia, či už prichádza od našich alebo súperových fanúšikov. Dnešné udalosti vyžadujú hlboké zamyslenie sa kvôli futbalu samotnému."

Podľa talianskej štátnej televízie RAI boli zatknutí dvaja fanúšikovia. V zápase sa zrodil prekvapujúci výsledok, keď domáce Torino porazilo Juventus 2-1.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies