Emma Čaputová sa stala tvárou novej kampane! Tentokrát prezentuje vnútornú krásu žien

NETKY.SK • 8 November 2021, 17:11 • 2 min
Emma Čaputová sa stala tvárou novej kampane! Tentokrát prezentuje vnútornú krásu žien

BRATISLAVA – Prezidentkina dcéra má našliapnuté na sľubnú kariéru modelky. Rozbehla ďalšiu spoluprácu.

slovakia

left justify in out

Dcéru Zuzany Čaputovej Emmu pravdepodobne čaká úspešná modelingová kariéra. Ako informoval portál Topky.sk, prezidentkina dcéra dostala ďalšiu ponuku na spoluprácu. Tentoraz ju oslovila slovenská firma, ktorá vyrába luxusné šperky

 

Mladá nádejná modelka si pritom za posledné týždne prešla peklom, keď na seba strhla pozornosť na módnej prehliadke známeho slovenského návrhára Borisa Hanečku. Netrvalo dlho a Emma sa ocitla pod paľbou kritikyposmeškov na sociálnych sieťach. Do mladej tínedžerky sa neváhal obuť ani poslanec Národnej rady SR Tomáš Taraba, ktorý ju nevhodným spôsobom okomentoval v statuse na Facebooku. 

 

 

Nenávistné statusy však Emme v jej rozlete vôbec neuškodili. Ponuky sa jej sypú z každej strany. Aktuálne sa stala tvárou kampane novej série šperkov, ktorá pochádza z dielne úspešnej dizajnérky Petry Toth. Ako pripomínajú Topky.sk, spoločnosť Petra Toth Jewelery si ju vybrala, pretože sa im výborne hodila do konceptu. Ako uviedla spoločnosť na Instagrame, nová séria šperkov je oslavou sily a vnútornej krásy žien s výstižným názvom Krásna, krásna.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Emma Čaputová reagovala na Tarabov komentár

 

Po zverejnení kampane, sa podobne ako v prípade módnej prehliadky, začali množiť nepríjemné komentáre, v ktorých časť ľudí odsúdila šperkárov pre výber Emmy Čaputovej. Niektorí kritici tím talentovaných dizajnérov obvinili, že si prezidentkinu dcéru vybrali iba kvôli jej menu.

 

 

V reakcii na tieto obvinenia už však zareagovala aj samotná agentúra. V príspevku uviedla, že modelku si vybrali, pretože je krásna. V nasledujúcom statuse však už neprajníkov nešetrili a veľmi elegantne ich odbili

 

"Predchádzajúci post je dôkazom toho, že stále nie sme všetci krásni a tolerantní a presne preto táto kampaň vznikla. Ak sa aspoň jedna žena alebo jeden muž zamyslel nad tým, že nám neprislúcha právo posudzovať vonkajší výzor človeka, tak to malo zmysel. Ďakujeme," vysvetlili šperkári z Petra Toth. 

 

 

“Niektoré ženy musia byť krásne, aby boli milované. A niektoré musia byť milované, aby boli krásne… Ženy, všetky sme krásne a jedinečné, skúsme konečne držať spolu, tolerovať sa, podporovať sa a pomáhať si. Len spoločnými silami urobíme z nášho sveta krásne miesto,“ prihovorila sa nežnému pohlaviu v statuse samotná Toth. 

 

Prečítajte si tiež: Dcéra prezidentky Čaputovej ohúrila na módnej prehliadke Hanečku

 

 
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies