Zvrátené či nepochopené? Matka kojí svojich školopovinných synov!

NETKY.SK • 30 Október 2021, 10:00 • 2 min
Zvrátené či nepochopené? Matka kojí svojich školopovinných synov!

LONDÝN – Kritika jej neprekáža, Sheryl tvrdí, že kojenie je úplne prirodzené a posilňuje vzťah matky s deťmi.

slovakia

left justify in out

Matka dvoch detí na dennom poriadku poburuje verejnosť. Svojich dvoch synov vo veku 5 a 6 rokov stále kojí, nevadí jej dokonca svoj prsník vytiahnuť v prípade potreby kdekoľvek na verejnosti

 

Obaja synovia pritom navštevujú základnú školu. Sheryl Wynne (39) pre denník Daily Mail uviedla, že je odhodlaná svoje deti kojiť dovtedy, kým to bude potrebné a chlapci sa sami nerozhodnú to ukončiť. Sama však nevie, kedy sa tak stane.

 

img

 

Denno-denne sa pritom stretáva s obrovskou kritikou pohŕdaním zo strany verejnosti, ktorá je v mnohých prípadoch svedkom tohto aktu. Na svoju obranu Sheryl uviedla, že dojčenie upevňuje ich vzťah posilňuje celoživotné puto. Nie je zároveň žiadnou výnimkou skôr pravidlom, že Sheryl svojich synov nakŕmi priamo pred budovou školy.

 

img

 

Mamička hovorí, že materské mlieko je dokonalým rodičovským nástrojom, ktorý pomáha deti upokojiť, keď sú rozrušené alebo choré. Zároveň v rozhovore potvrdila, že s negatívnymi komentármi sa nestretáva iba na ulici, pravidelne ich musí počúvať aj od svojich rodinných príslušníkov. Priznala, že pôvodne plánovala svoje deti kojiť do troch rokov. Neskôr ho však prehodnotila a chce, aby to bolo ich spoločné rozhodnutie. 

 

img

 

“To, čo žiadajú je biologicky normálne, aj keď nie v spoločnosti… môj syn povedal, že sa chce dojčiť kým bude mať desať. Výber nie je iba na mne, je to niečo, čo robíme spolu.” 

 

Zdôraznila, že kojenie je súčasťou ich vzťahu čas, kedy sa môže so svojimi deťmi spojiť, čo jej zároveň pomáha vysporiadať sa s traumou po ťažkom pôrode. Sheryl verí, že svojim odlišným spôsobom prispeje k odbúraniu stereotypov či mýtov o dojčení.

 

Dodala tiež, že pre nich troch je to pekný zážitok aj preto, lebo ich často dojčí naraz. “Proste cítim, že tak to má byť.”

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies