Trump sa pripravuje na víťazstvo, v prípade úspechu jeho tím povedie guvernér Christie

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 18:17 • 2 min
Trump sa pripravuje na víťazstvo, v prípade úspechu jeho tím povedie guvernér Christie

WASHINGTON - Uchádzač u republikánsku prezidentskú nomináciu Donald Trump si vybral guvernéra štátu New Jersey Chrisa Christieho za šéfa tímu, ktorý bude v prípade jeho volebného víťazstva pripravovať prevzatie moci v Bielom dome. S odvolaním sa na dnešné oznámenie Trumpovej kampane o tom informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Christie bol pôvodne jedným z početných Trumpových súperov v boji o prezidentskú nomináciu Republikánskej strany. Po prvých neúspešných primárkach však z kampane odstúpil a ako jeden z prvých popredných republikánov vo februári vyjadril podporu Donaldovi Trumpovi.

 

"Guvernér Christie je mimoriadne erudovanou a lojálnou osobnosťou disponujúcou prostriedkami a zdrojmi na zostavenie jedinečného Prechodového tímu, ktorý bude pripravený prevziať Biely dom, keď (Donald Trump) v novembri zvíťazí," uvádza sa v oznámení miliardárovej kampane.

 

Prezidentské voľby v USA sa budú konať 8. novembra. Pravdepodobne si v nich zmerajú sily republikán Donald Trump a demokratka Hillary Clintonová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies