Trump: Miss Universe z roku 1996 bola najhoršia, akú sme kedy mali

NETKY.SK • 27 September 2016, 14:41 • 2 min
Trump: Miss Universe z roku 1996 bola najhoršia, akú sme kedy mali

WASHINGTON - Republikánsky kandidát na amerického prezidenta Donald Trump dnes vysvetľoval, že to bol "skutočný problém", keď Miss Universe z roku 1996 výrazne pribrala po tom, čo túto súťaž krásy - vtedy v jeho vlastníctve - vyhrala.

slovakia

left justify in out

Trump tak reagoval na narážku svojej demokratickej súperky Hillary Clintonovej v prvej prezidentskej debate. Clintonovej poznámka sa týkala tvrdenia Alicie Machadovej, že Trump ju nazval "Miss Prasiatko", keď pribrala. Informovala o tom agentúra AP.


Počas televíznej debaty v pondelok večer Trump opakovane vyzýval Clintonovú, aby povedala, kde tieto tvrdenia počula. Trump však dnes v rannom programe "Fox and Friends" na televíznej stanici Fox News vyhlásil, že Machadová bola "najhoršia (miss), akú sme kedy mali". Prirovnal ju tak k ostatným víťazkám súťaže krásy Miss Universe. Trump uviedol: "Pribrala obrovské množstvo kíl. Bol to skutočný problém. Mali sme skutočný problém."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies