Trnava zvíťazila nad Zlatými Moravcami

NETKY.SK • 23 November 2013, 15:18 • 2 min
Trnava zvíťazila nad Zlatými Moravcami

TRNAVA - Hráči Trnavy mali od začiatku zápasu nad Moravcami územnú prevahu.

slovakia

left justify in out

Domáci mali od začiatku územnú prevahu, no k zakončeniu ich hráči ViOn-u nepúšťali. V 10. minúte vypálil nebezpečne tesne vedľa Chovanec. O sedem minút neskôr kryl Kuciak ďalekonosnú strelu Kuzmu. Hostia pohrozili po polhodine hry, keď Strapák vyrazil na roh prízemnú strelu Saba. V 35. minúte opäť Kuciak kryl hlavičku Banoviča po priamom kope domácich. O tri minúty centroval od rohovej zástavky Vlasko a Nworah poslal loptu hlavou vysoko nad bránu. V poslednej minúte polčasu opäť pohrozil hosťujúci Sabo, no Strapák si s jeho strelou poradil.

V druhom polčase padol prvý gól už v 47. minúte, jeho autorom bol z priameho kopu Kuzma. V 53. minúte po faule v šestnástke na Nworaha zvýšil Erik Sabo z pokutového kopu na 2:0. O 15 minút neskôr mali domáci výhodu druhej penalty, ktorú hlavný rozhodca odpískal po ruke Patrika Saba v pokutovom území a Vlasko z nej upravil na 3:0 pre domácich. V 77. minúte kryl hosťujúci gólman Kuciak pohotovú strelu Mikoviča.

V posledných desiatich minútach sa dostali k slovu aj hostia. Najskôr v 81. minúte po nastrelenej ruke Procházku znížil z pokutového kopu Pribula a o štyri minúty nato prekonal Strapáka hlavou nepokrytý Pintér. V poslednej minúte zrazil na zem Pavlenka unikajúceho Procházku a rozhodca Horváth mu udelil červenú kartu, už druhú v dueli pre hráča Zlatých Moraviec. Tie napokon prehrali v Trnave 2:3.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies