Súd rozhodol o trojici obvinených z incidentu v Piešťanoch

NETKY.SK • 8 November 2021, 08:34 • 2 min
Súd rozhodol o trojici obvinených z incidentu v Piešťanoch

PIEŠŤANY - Sudca rozhodoval v aktuálnom prípade, ktorý rozdeľuje slovenskú verejnosť, v nedeľu vo večerných hodinách.

slovakia

left justify in out

Sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Piešťany vzal do väzby jedného z trojice obvinených v súvislosti so štvrtkovým incidentom v supermarkete v Piešťanoch. U ďalšieho obvineného dôvody väzby nahradil dohľadom probačného a mediačného úradníka. Informovala o tom hovorkyňa Krajského súdu v Trnave a okresných súdov v jeho obvode Jana Kondákorová. 

 

img

 

Druhému obvinenému uložil sudca zákaz vycestovať a povinnosť hlásiť sa u probačného a mediačného úradníka dvakrát mesačne. Uznesenie súdu nie je právoplatné, sťažnosť proti nemu podali prokuratúra aj obhajca. Tretieho z obvinených polícia stíha na slobode.

 

Prečítajte si tiež: Útok mačetou v centre Bratislavy. Prehovoril napadnutý muž!

 

 

Polícia obvinila 3 mužov z Nitrianskeho kraja vo veku od 32 do 40 rokov z prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva. Patrili ku skupine osôb, ktoré si odmietali v priestoroch supermarketu nasadiť respirátory, nechceli opustiť priestor a blokovali ostatným nakupujúcim prístup k pokladnici. Na mieste zasahovala polícia. Privolali ju zamestnanci a súkromná bezpečnostná služba, ktorí nedokázali situáciu vyriešiť. Polícia musela pri zásahu použiť aj donucovacie prostriedky.

 

Možno vás zaujme: NAKA zasahuje v rámci akcie Bohuš!

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies