Trnava na sústredení v Turecku skúša trojicu zahraničných hráčov

NETKY.SK • 5 Február 2019, 16:09 • 2 min
Trnava na sústredení v Turecku skúša trojicu zahraničných hráčov

TRNAVA - Futbalisti FC Spartak Trnava absolvovali v uplynulých dňoch sústredenie v Turecku. Okrem prípravy na jarnú časť sezóny 2018/2019 skúšal tréner Michal Ščasný trojicu zahraničných hráčov, ktorí by mohli doplniť káder úradujúceho slovenského šampióna. Skúšku v tíme "andelov" absolvujú Musefiu Ashiru, Ernist Batyrkanov a Vadim Manzon.

slovakia

left justify in out

"Vadim je ruský futbalista. Dostane od nás príležitosť v utorňajšom zápase proti TSV Hartberg. Nie takú, akú by mal, pretože už všetko smerujem k jarnej časti Fortuna ligy. Chcem, aby bol v záťaži Kubo Yilmaz. Predtým sme striedali po polčasoch, potrebuje minutáž," povedal Ščasný o 24-ročnom útočníkovi, ktorý reprezentoval Rusko na mládežníckej úrovni.

"Ashiru je známy z Prešova, kde mal skvelú sezónu. Následne prišiel útlm, neviem z akej príčiny - v Dunajskej Strede a Brne, ale vidieť na ňom pozitívny prístup k tréningom aj zápasom. Túži sa reštartovať, bol by prínosom," dodal k 24-ročnému nigérijskému stredopoliarovi.

Dvadsaťročný Kirgiz aktuálne nevystuží káder Trnavy, no Spartak ho bude ďalej monitorovať. "Batyrkanov je prísľubom do budúcnosti, no teraz nemáme priestor, aby s nami trénoval a bol tretí či štvrtý útočník. Budeme ho naďalej sledovať, nezostane s nami," uzavrel tréner FC Spartak Trnava Ščasný.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies