Trnava dohrá sezónu v azyle v Zlatých Moravciach

NETKY.SK • 23 Február 2015, 09:39 • 2 min
Trnava dohrá sezónu v azyle v Zlatých Moravciach

ZLATÉ MORAVCE - Futbalisti Spartaka Trnava dohrajú sezónu 2014/2015 na štadióne v Zlatých Moravciach. Na hornom Požitaví by mali nastupovať od apríla, keďže v ich stánku sa bude finišovať s modernizáciou. Štadión v Trnave by mali slávnostne otvoriť v auguste 2015.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti dostávajú tribúny City Arény nový plášť a montujú sa sedačky. Od apríla majú vymeniť trávnik a odstraňovať bunky spod západnej tribúny, kde sú momentálne provizórne kabíny, sklady a ďalšie priestory pre organizáciu zápasov.

 

"Na ÚLK sme zaslali písomnú žiadosť a schvaľovať sa bude v tomto týždni. Samozrejme, všetko sme predtým prerokovali so zainteresovanými klubmi a prišlo k dohode. V lete počas súbojov EL sme mali v Zlatých Moravciach vytvorené priaznivé prostredie a boli sme spokojní," povedal pre denník Šport prezident Spartaka Dušan Keketi. Trnava by mala v azyle odohrať štyri až päť ligových zápasov (Slovan, Podbrezová, Ružomberok, Senica, B. Bystrica), po prípadnom postupe aj pohárové semifinále či predkolá Európskej ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies