Triumf Sloveniek na Istria Cupe, vo finále zdolali výber Bosny a Hercegoviny

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 12:35 • 2 min
Triumf Sloveniek na Istria Cupe, vo finále zdolali výber Bosny a Hercegoviny

UMAG - Slovenské futbalové reprezentantky triumfovali na medzinárodnom turnaji Istria Cup 2017 v chorvátskom Umagu. Zverenky trénera Zsolta Pakuszu v stredajšom finále zvíťazili 2:0 nad hráčkami Bosny a Hercegoviny. Gólovými hrdinkami vo finále boli Patrícia Hmírová a Stanislava Líšková.

slovakia

left justify in out

Medzinárodný turnaj futbalistiek Istria Cup 2017 - Umag (Chor.) - finále: 


Slovensko - Bosna a Hercegovina 2:0 (1:0) 
Góly: 34. Hmírová, 84. Líšková 
Zostava SR: Korenčiová - Zdechovanová, Košíková, Haršanyová, Šušková - Bíróová - Hmírová, Škorvánková, Mikolajová (90. Šušolová), Fabová - Maťavková (83. Líšková) 

Zsolt Pakusza (tréner SR): "Dnes sme hrali veľmi disciplinovane a pozorne počas celého zápasu. V prvom polčase mali súperky jednu šancu, v druhom sme už jednoznačne dominovali. Oba góly, ktoré sme dali, boli skutočne veľmi pekné a zaslúžené. V druhom polčase, najmä v závere zápasu, sme si vytvorili aj ďalšie príležitosti, ktoré sme zbrklo zahodili. Boli sme jednoznačne lepším družstvom a zaslúžene sme vyhrali finálový duel. Je to naše prvé víťazstvo počas piatich rokov, odkedy sa na turnaji zúčastňujeme; raz sme sa dostali do finále. Pre mladé hráčky to bola dobrá škola, všetky zápasy boli náročné, museli hrať na doraz. Je to spoločné dielo všetkých hráčok."  
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies