FOTO+VIDEO Trip with Tristan / Netky x Streetlife crew Berlin trip 3. časť

NETKY.SK • 12 November 2017, 16:20 • 2 min
FOTO+VIDEO Trip with Tristan / Netky x Streetlife crew Berlin trip 3. časť

Finálna časť série Berlincallin

slovakia

left justify in out

 

Posledné tri dni tohto Berlínskeho tripu sa príliš nelíšili od ostatných, iba varietou trikov a klipov ktoré sme natočili.

 

Po ukončení nášho "Berlínskeho sna" sme sa stihli zúčastniť súťaže v susednej Českej republike, ktorú sme mali po ceste. Načasovanie bolo dokonalé. Čo viac sme si mohli priať po týždni jazdenia v Nemecku. Stráviť ďalší deň na bicykloch a ukázať naše schopnosti aj českým jazdcom a divákom. BMX jam Stop Zevling pod vedením WDGF party dopadol úžasne a zase sme raz ukázali verejnosti akými cyklistickými talentami sa môže Slovensko pochváliť. Atmosféra posledných dní a súťaže je dokonale zachytená vo videu nižšie.

 

 

Začiatok konca výletu sa začal po dni voľna, počas ktorého sme  sa oddali mapovaniu okolia a hľadaniu jazditeľných spotov.

 

img

Foto by: Kiko Kmeť

img                                   Foto by: Tristan

 

img

Foto by: Kiko Kmeť

 

img

 

 

img

 

Podvečer nás náš Berlínsky homie Andreas zobral na luxusný výjazd v kabriolete, ktorý si objednal cez aplikáciu v mobile ( pre Nemcov bežná služba ) cez nočný Berlín. Po dvojhodinovej výhliadkovej jazde sme si nakúpili vo vychytenej pekárni, niekde v centre Berlina, maxi balík rôznych kvalitných koláčikov. 

Cesta nás okrem iných destinácií zaviedla aj do černošského baru.Tu sa okrem horiaceho sudu v strede areálu nachádzalo aj množstvo stánkov s jedlom, kde sme si mohli zakúpiť originálne africké fast-foody, z ktorých sme mali na výber hneď niekoľko. 

 

img

 

img

 

img

 

img

 

Tu nám len tak medzi rečou Andreas 10 minút pred polnocou oznámil , že o 00:01 hod. má 40 rokov, čo sme fakt nečakali. 😄
Táto informácia nám akoby vrátila chuť do života, (kedže po dlhom dni bola naša energia na úrovni bodu mrazu) a s radosťou sme nášmu priateľovi gratulovali. 

Tento večer sa mi zdal ako z filmu. Najskôr spontánna párty na ''pizza, pasta, salad kebabe'' na rohu nejakej ulice v počte asi 20 ľudí, potom prechádzka takmer cez celý Berlín,a napokon sme sa v dobrej nálade konečne dostali naspäť do nášho dočasného domova.

 

img

 

Posledný Berlínsky deň sme v sychravom počasí natočili slušný počet klipov a následne sa vydali na cestu do Prahy.

 

 img

Foto by: Kiko Kmeť

 

Na okraji Prahy - Černý Most - nás čakal veľmi zaujímavý ''jam'' v produkcii Junk Ride a WDGF raiders, ktorý bol súčasťou českého festivalu Stop Zevling. Na tejto súťaži sme dosiahli zopár úspechov. Spolu s Jirkom Koláčom som vyhral bunny hop contest ( disciplína v skoku do výšky na BMX), zlepšil som si svoj osobný rekord a zdolal latku o výške 115cm.

 

 

 

''Jam'' nám  sice prerušovali nepríjemné dažďové prehánky, ale to nebránilo Kikovi Kmeťovi, aby svojím štýlovým jazdením obsadil 5 pozíciu. Hlavným bodom úspechu celého večera bol moment, kedy sa legendárny Ludis Tóth, ( otec slovenskej BMX scény ),  utrhol z reťaze, odjazdil extrémny ''downside whip'' cez transfer a vybojoval prvé miesto na tomto podujatí. Bola to pastva pre oči. 

 

 

Fotky z akcie: Andrej Kontra

 

img

 

img

 

img

 

Veľká vďaka patrí všetkým zúčastneným tohto Berlínskeho dobrodružstva. Andresovi za kus Berlínskej histórie, Ludisovi že nás zdravých bez ujmy na zdraví previezol cez kus Európy, Kikovi Kmeťovi a Pepovi Diblíkovi za luxusné klipy a v neposlednom rade aj WDGF raiders za naložený mokrý contest. 

 

Celé to bolo neuveriteľné. 

#THANKYOUBMX

 

Streetlifecrew.com

 

https://www.facebook.com/S3tlifeCrew/

 

Sleduj instagram: @streetlife_crew   https://www.instagram.com/streetlife_crew/

 

                            @tristan.streetmiw   https://www.instagram.com/tristan.streetmiw/

   

                            Ludis Toth             https://www.instagram.com/ludistoth/

 

                            Kiko Kmeť               https://www.instagram.com/siskopet/

 

                            Andrej Kontra         https://www.instagram.com/andrejkontra/

 

 

img

   Foto by: Kiko Kmeť                                               



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies