Trh s kryptomenami počas noci narástol. Bitcoin dosiahol úroveň 9 400 USD a zosilneli aj ostatné tokeny

NETKY.SK • 8 Máj 2018, 14:00 • 2 min
Trh s kryptomenami počas noci narástol. Bitcoin dosiahol úroveň 9 400 USD a zosilneli aj ostatné tokeny

Trh s kryptomenami za posledných 24 hodín opäť vzrástol. Tokeny ako EOS, Ziliqa, 0x, Ethos, Loom a ICON zaznamenali veľké zisky v porovnaní s Bitcoinom a americkým dolárom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Najlepší výkon

 

0x, tiež známy ako ZRX a protokol 0x je token ERC20 založený na blokovej sieti Ethereum. Slúži ako natívna kryptomena protokolu 0x, ktorá slúži ako základná vrstva decentralizovaných ústrední, ako napríklad Cyber Network.

 

Za posledných 12 mesiacov sa začal rýchlo zvyšovať dopyt po decentralizovanej výmene a to hlavne kvôli zavedeniu prísnych nariadení a politík zo strany popredných trhov a vlád, ako sú USA, Južná Kórea a Japonsko.

 

Japonsko, ktoré je všeobecne známe tým, že je proti kryptomenám a technológii blockchain, začalo ukladať prísnejšie predpisy v reakcii na krádež 500 miliónov USD z burzy Coincheck na začiatku roka 2018.

 

Počas posledných troch týždňov 0x pokračovala v prekonávaní väčšiny hlavných kryptomien a fiatových mien, keď sa v priebehu tridsiatich dní zvýšila približne o dvojnásobok. Začiatkom apríla bola cena 0x 0,0009 BTC. V čase písania článku bola cena tesne pod 0,0020 BTC.

 

Rýchly nárast hodnoty 0x za posledný mesiac sa pripisuje hlavne dopytu po decentralizovaných výmenných kurzoch a tomu, že proxy reťazec 0x je považovaný za prelom v škálovaní.

 

V krátkodobom horizonte môžu obchodníci očakávať, že cena 0x bude mať miernu korekciu alebo pokles hodnoty, keďže trh preukazuje podmienky prebytočnosti. Index relatívnej sily (RSI) 0x je na úrovni 77.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies