Trénerské rošády v Palerme pokračujú, staronovým koučom Iachini

NETKY.SK • 15 Február 2016, 13:53 • 2 min
Trénerské rošády v Palerme pokračujú, staronovým koučom Iachini

MILÁNO - Futbalisti US Palermo majú opäť nového trénera. Štvrtým šéfom lavičky v aktuálnej sezóne sa stal Giuseppe Iachini. Ten už v klube pôsobil, keď od augusta do novembra 2015 odkoučoval 12 kôl Serie A.

slovakia

left justify in out

Jeho nástupca Davide Ballardini vydržal vo funkcii len sedem zápasov, keď lavičku opustil v závere decembra. Sicílčania potom začiatkom januára angažovali na post hlavného kouča Guillerma Barrosa Schelotta, ale ako sa neskôr ukázalo, Argentínčan nemá potrebnú licenciu na trénovanie v Serii A. Požiadal síce o výnimku, ale Európska futbalová únia (UEFA) mu ju zamietla. Klub následne krátko viedol Giovanni Tedesco.

 

Kontroverzný prezident klubu Maurizio Zamparini sa však opäť rozhodol pre zmenu, keď siahol po Iachinim. Zamparini je prezidentom Palerma 13 rokov, počas tohto obdobia vymenil až 30 rôznych kormidelníkov.

Palermu aktuálne patrí v tabuľke 20-člennej Serie 15. miesto, iba štyri body nad pásmom zostupu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies