International Business Day 2023 firmám prinesie obchodné príležitosti

NETKY.SK • 23 Apríl 2023, 10:00 • 2 min
International Business Day 2023 firmám prinesie obchodné príležitosti

BRATISLAVA - V Bratislave sa 10. mája uskutoční medzinárodné kooperačné podujatie International Business Day 2023. Na udalosti budú môcť slovenské firmy nájsť obchodné príležitosti.

slovakia

left justify in out

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) zorganizuje v Bratislave 10. mája medzinárodné kooperačné podujatie International Business Day 2023. Na udalosti budú môcť slovenské firmy nájsť obchodné príležitosti. Informovala o tom senior projektová manažérka pre marketing a vzťahy s verejnosťou SARIO Renáta Pozdechová. Spresnila, že na programe podujatia je ako prvé Česko-slovenské podnikateľské fórum, ktorého súčasťou bude diskusia o možnostiach spolupráce SR a ČR pri povojnovej obnove Ukrajiny.

 

Ďalej sa uskutoční aj debata o úspechoch a skúsenostiach troch slovenských firiem pod názvom Ako na nové trhy. K štvrtku (20. 4.) sa na udalosť prihlásilo viac ako 100 účastníkov zo SR a ďalších desiatich krajín. Budú mať možnosť počas celého dňa uskutočňovať nielen vopred naplánované obchodné rokovania medzi sebou, ale aj rokovania s nákupcami z rôznych sektorov, so zástupcami obchodných komôr z vybraných krajín a s partnermi podujatia, doplnila manažérka. Uzavrela, že podujatie sa uskutoční pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR v spolupráci s Veľvyslanectvom Českej republiky v Bratislave a Ministerstvom priemyslu a obchodu ČR. Registrácia účastníkov sa uzatvára v utorok (25. 4.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies