Tréner Talianska Conte ešte neláme palicu nad Neapolom

NETKY.SK • 23 September 2014, 15:37 • 2 min
Tréner Talianska Conte ešte neláme palicu nad Neapolom

RÍM - Tréner talianskej reprezentácie Antonio Conte ešte neláme palicu nad nevydareným štartom futbalistov SSC Neapol do sezóny 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Marek Hamšík a spol. neprešli play-offovým sitom do skupinovej fázy Ligy majstrov a v najvyššej domácej súťaži Serie A prehrali dvakrát v prvých troch zápasoch. Slabou náplasťou pre "partenopei" bolo víťazstvo nad Spartou Praha 3:1 v základnej I-skupine Európskej ligy.

 

"Neapol dopláca na vyradenie z Ligy majstrov. Sklamaní sú fanúšikovia aj hráči. Je to náročné, pretože rok tvrdo pracujete, aby ste sa tam kvalifikovali, a po dvoch zápasoch ste z nej von. Nemá však zmysel plakať nad rozliatym mliekom a premárnenými šancami. Neapolčania majú skvelý tím vedený skvelým trénerom," povedal Conte podľa Il Processo del Lunedi. V kuloároch sa už debatuje o možnom nástupcovi španielskeho kouča Rafaela Beníteza na lavičke SSC, horúcim kandidátom údajne je Roberto Mancini. "Benítez? Jeho výsledky hovoria za všetko. Je to rodený víťaz. Prvý rok vyhral s klubom Taliansky pohár a verím v mene Neapola aj celej Serie A, že mužstvo sa vráti k svojím najlepším výkonom," dodal Conte, ktorý ešte ako kouč Juventusu donedávna bol jedným z hlavných rivalov SSC v talianskej lige. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies