Tréner Sušič: Džeko je náš Messi, Ronaldo či Neymar

NETKY.SK • 21 Jún 2014, 11:16 • 2 min
Tréner Sušič: Džeko je náš Messi, Ronaldo či Neymar

CUIABÁ - Tréner bosnianskej reprezentácie Safet Sušič neváhal prirovnať svojho kľúčového útočníka Edina Džeka k najobletovanejším hviezdam súčasného futbalu.

slovakia

left justify in out

"Je pre nás rovnako dôležitý ako Cristiano Ronaldo pre Portugalsko, Neymar pre Brazíliu či Messi pre Argentínu," vyjadril sa kouč pred druhým sobotným vystúpením Balkáncov v základnej F-skupine proti Nigérijčanom na majstrovstvách sveta v Brazílii.

 

Práve na 28-ročného zakončovateľa Manchestru City sa budú Bosniaci najviac spoliehať v zápase o udržanie postupových nádejí. "Pred druhými zápasmi sme v najhoršej východiskovej situácii v skupine. Ak prehráme, môžeme si začať baliť kufre. Chceme hrať útočne, zvíťaziť a verím, že Džeko nám v tom pomôže," doplnil Sušič, ktorý by mal poslať na ihrisko od začiatku duelu na hrot aj Vedada Ibiševiča.

 

Bosna prehrala v otváracom súboji s Argentínou 1:2, Nigéria sa s Iránom rozišla zmierlivo 0:0 a z MS už určite neodíde bez bodu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies