Tréner Juventusu Allegri oznámil po prehre s Interom vypadnutie z boja o titul

NETKY.SK • 4 Apríl 2022, 13:54 • 2 min
Tréner Juventusu Allegri oznámil po prehre s Interom vypadnutie z boja o titul

TURÍN – Taliansky gigant sa trápi aj naďalej. Po včerajšej ligovej prehre Juventusu 0:1 s Interom Milánom sa podľa trénera Massimiliana Allegriho jeho zverencom rozplynul sen o majstrovskom titule. Ide tak o ďalšiu nepríjemnú facku pre slávne mužstvo v rozmedzí niekoľkých dní.

slovakia

left justify in out

Juventus nepotešil svojich priaznivcov už v osemfinálovej odvete Ligy majstrov proti Villarealu, keď si od outsidera nechal streliť tri góly a opäť sa nedokázal prebojovať do štvrťfinále. Včerajšia prehra s nenávideným rivalom na domácom ihrisku po desiatich rokoch bolela fanúšikov o to viac, že ani Inter sa nemôže pochváliť oslnivou formou. Nerazzuri zvíťazili len v druhom z ôsmich posledných zápasov.

 

img

 

„V tejto chvíli môžeme povedať, že je Juventus odstrihnutý z boja o titul. Musíme sa sústrediť na to, aby sme získali čo najviac bodov a udržali 4. miesto. Môj tím zahral podarený zápas, mali sme veľa striel na bránu a prehra mrzí. Predviedli sme však dobrý výkon a zlepšujeme sa. Tento rok sme mali zlý štart, ale v okamihu, keď sa začalo niekoľko hráčov zlepšovať, sa z nás stal významný tím. V budúcej sezóne budeme spolu už rok a pokúsime sa získať titul,“ prezradil Allegri v rozhovore pre streamovaciu službu DAZN.

 

img

 

Juventus svojho rivala pred očami domácich fanúšikov prestrieľal v pomere 23:5, duel ale stratil v napínavom predĺžení 1. polčasu. Po zákroku Moratu na Dumfriesa nariadil rozhodca Irrati po konzultácii s videorozhodcom pokutový kop. Postavil sa k nemu Calhanoglu a hoci gól dotlačil do brány, rozhodca ho kvôli faulu neuznal. Kvôli predčasnému vbehnutiu De Ligta do pokutového územia však nechal penaltu opakovať a strelec sa tentokrát nemýlil. Inter tak skóroval z jedinej strely na bránu v celom zápase.

 

img

 

„Je to pre nás dôležité víťazstvo, lebo aj naďalej preháňame AC Miláno a Neapol. Vieme, že sme v poslednom čase nejaké body stratili, ale pokúsime sa ich získať v ďalších ligových dueloch. Som šťastný, že sme zvíťazili, pretože si pamätám, ako ľudia na začiatku sezóny hovorili, že Inter nevyhral na ihrisku Juventusu desať rokov. Aj napriek tomu je to len odrazový mostík,“ zhodnotil stretnutie kormidelník Interu Simone Inzaghi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies