Strana Za ľudí nepovalí vládu, naďalej presadzujeme štvorkoalíciu, vyhlásila Remišová

NETKY.SK • 28 Júl 2022, 11:21 • 2 min
Strana Za ľudí nepovalí vládu, naďalej presadzujeme štvorkoalíciu, vyhlásila Remišová

BRATISLAVA – Strana Za ľudí nie je a ani nebude stranou, ktorá povalí vládu, tvrdí jej predsedníčka a vicepremiérka Veronika Remišová.

slovakia

left justify in out

„Naďalej presadzujeme štvorkoalíciu ako najlepšie možné riešenie a veríme v hodnoty, ktoré principiálne bránia spolupráci s fašistami,“ uviedla v súvislosti s aktuálnou politickou situáciou.

      

Ako poznamenala Remišová, v hre je veľa možností, ale rozdúchavať ohne v čase sucha nie je najlepšie riešenie. Spor vo vláde sa vyostril po tom, ako parlament prelomil veto prezidentky pri tzv. protiinflačnom balíčku z dielne ministra financií. SaS a OĽaNO sa následne obviňovali z hlasovania s fašistami.

 

img

 

Liberáli prestali chodiť na koaličné rady, vypovedali koaličnú zmluvu a žiadajú prepracovanie novej. Ich požiadavkou je aj odchod ministra financií a lídra OĽaNO Igora Matoviča z vlády. OĽaNO to odmieta. Premiér deklaruje, že počas leta budú v koalícii rokovať, predpokladá, že výsledok bude zrejme známy až v „posledných hodinách“.

 

Možno vás zaujme: Dzurinda je členom skupiny zaoberajúcej sa garanciami pre Ukrajinu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies