Tréner Bokroš vo Zvolene skončil, mení ho Škrak

NETKY.SK • 17 Február 2011, 08:45 • 2 min
Tréner Bokroš vo Zvolene skončil, mení ho Škrak

Tréner Bokroš vo Zvolene skončil, mení ho Škrak

slovakia

left justify in out

img

Vedenie extraligového hokejového klubu HKM Zvolen odvolalo z postu hlavného trénera Ernesta Bokroša. Spolu s ním si v stredu pod Pustým hradom zbalil kufre aj jeho asistent Milan Hovorka. Stredajší tréning už viedol kondičný tréner a kouč brankárov Juraj Chabada, vo štvrtkovom zápase v Púchove proti SR 20 ako aj v play off povedie mužstvo Jozef Škrak, jeho asistentom bude Vladimír Klinga.

"Nakoľko tréneri Ernest Bokroš a Milan Hovorka oznámili vedeniu klubu, že po základnej časti chcú ukončiť svoje pôsobenie pri mužstve, boli sme nútení poobzerať sa po nových kormidelníkoch. Ochorenie hlavného trénera však spád udalostí urýchlilo a preto bolo nutné vyriešiť otázku novej trénerskej dvojice okamžite, čo rozhodne nebolo jednoduché," povedal pre internetovú stránku klubu generálny manažér Ivan Piovarči.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies