Tréner AS Ševela zatiaľ nerieši otázku príchodov a odchodov

NETKY.SK • 18 Október 2013, 14:23 • 2 min
Tréner AS Ševela zatiaľ nerieši otázku príchodov a odchodov

TRENČÍN - Tréner futbalistov slovenského corgoňligového klubu AS Trenčín Martin Ševela sa v obsiahlom rozhovore na oficiálnej stránke klubu vyjadril aj ku hráčskemu kádru v súčasnosti štvrtého tímu corgoňligovej tabuľky.

slovakia

left justify in out

Mužstvo spod Čákovho hradu by mohli v zime možno opustiť dvaja legionári: argentínsky defenzívny stredopoliar Aldo Omar Baéz a holandský krídelník Gino van Kessel. "Na pozícii Baéza sa dobre ukazuje Bariš, do úvahy prichádza aj Bero. Podľa mojich informácii je otázka Alda stále otvorená," uviedol Martin Ševela na margo 25-ročného rodáka z Buenos Aires, ktorý je v AS od roku 2008. "Otázku van Kessela sme rovnako ako pri Baézovi ešte neuzavreli. Nemám informáciu o jeho odchode počas zimnej prestávky, hoci taká možnosť existuje. Dnes však neriešim, čo sa udeje. Máme pred sebou záver jesennej časti," doplnil kouč Trenčína na adresu 20-ročného hráča pochádzajúceho z Alkmaaru Van Kessela, ktorý ako kmeňový futbalista Ajaxu Amsterdam prišiel do trenčianskeho klubu na hosťovanie do konca jesene.

Ševela nekonkretizoval, či príde k doplneniu tímu novými hráčmi. "Som spokojný, čo mám v mužstve. Otázku príchodov a odchodov neriešim, tento čas ešte len príde. Samozrejme, že aj ja mám predstavu o budúcnosti zloženia tímu. Záležať však bude v prvom rade na financiách, či bude priestor, aby prišiel nejaký, takpovediac hotový hráč. Filozofia je pracovať s našimi hráčmi. Aj ja mám svoje slovo, ale záleží i na pohľade generálneho manažéra a majiteľa klubu."

Po vlaňajšom ukončení aktívnej kariéry pôsobil Martin Ševela v pozícii asistenta trénera, v tejto sezóne po ukončení spolupráce s Ľubošom Nosickým začiatkom septembra prebral mužstvo AS. Jeho spolupracovníkom sa stal pred mesiacom Ivan Vrabec, ktorý doplnil realizačný tím. "S kolegami komunikujeme o zložení mužstva, ale hlavné slovo a zodpovednosť mám samozrejme ja ako prvý tréner," skonštatoval pre trenčiansky web 37-ročný rodák z Mosta pri Bratislave Martin Ševela, ktorý uvažuje v zime o trénerskej stáži v Holandsku alebo inej krajine: "Chcel by som priestor počas dovoleniek využiť aj týmto spôsobom. Uvidím, či sa mi to podarí."

Na futbalistov AS Trenčín čaká v piatok od 18.30 h v rámci 14. kola Corgoň ligy duel na pôde lídra tabuľky ŠK Slovan Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies