Tréner Arsenalu: Vstup do sezóny nám nevyšiel, hráči sú unavení po EURO

NETKY.SK • 15 August 2016, 13:37 • 2 min
Tréner Arsenalu: Vstup do sezóny nám nevyšiel, hráči sú unavení po EURO

LONDÝN - Tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger tvrdí, že jeho hráči nie sú fyzicky pripravení na začiatok sezóny. V nedeľňajšom zápase 1. kola Premier League prehrali na domácej pôde s Liverpoolom 3:4. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Gunners" viedli 1:0, ale o triumfe Liverpoolu rozhodlo 15 minút, hoci predelených polčasovou prestávkou, keď "The Reds" strelili štyri góly. Pre tím Arsena Wengera je to už tretí nevydarený vstup do ligovej sezóny za posledné štyri roky.

 

"Fyzicky nie sme pripravení. Je veľmi skoro, aby si hráči poriadne oddýchli po majstrovstvách Európy," vyjadril sa Francúz pre klubový web Arsenalu. "Sme v bezvýchodiskovej situácií. Klasická Hlava 22. Máme hrať bez hráčov, aby si tí po EURO oddýchli a začať sezónu bez viacerých z nich? Alebo budeme riskovať zranenie ako v prípade Aarona Ramseyho?" zamyslel sa Wenger.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies