Trenčan Bero berie doma proti Skalici len víťazstvo

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:49 • 2 min
Trenčan Bero berie doma proti Skalici len víťazstvo

TRENČÍN - Futbalisti úradujúceho majstra AS Trenčín už hodili za hlavu stredajšiu domácu vysokú prehru s hráčmi MŠK Žilina (1:4), po ktorej sa náskok lídra tabuľky Fortuna ligy scvrkol na dva body práve pred klubom spod Dubňa.

slovakia

left justify in out

"Podľahli sme o tri góly, ale dovolím si tvrdiť, že sme boli lepším tímom. Výsledok je skresľujúci. Musíme dať hlavy hore. Stále sme na čele ligovej tabuľky," vrátil sa ešte k duelu proti Žiline v rozhovore pre klubový web 20-ročný stredopoliar Matúš Bero (nar. 6. septembra 1995), ktorý strelil prvý gól v spomenutom stretnutí a dovedna štvrtý v ligovej sezóne 2015/2016: "Gól poteší, no väčšiu hodnotu by mal po víťaznom konci. Škoda, že sme zvyšok zápasu s MŠK nezvládli lepšie. Tak ako sme prehrali, môžeme najbližší vzájomný duel v Žiline vyhrať my. Stretnutie sa odohralo vo vysokom tempe a nasadení. Keby bolo takýchto otvorených zápasov viac, liga by mala vyššiu úroveň."

 

Na zverencov trénerskej dvojice Martin Ševela - Ivan Vrabec čaká dovedna sedem ligových vystúpení v domácom prostredí. Po Žiline preverí futbalistov AS nováčik zo Skalice, duel sa uskutoční v sobotu 26. septembra o 19.00 h. Hostia sú priebežne na 10. mieste klasifikácie Fortuna ligy s 10 bodmi, čo je o trinásť menej, ako má trenčiansky tím. Reprezentant SR do 21 rokov Bero je optimista. "Jednoznačne pôjdeme proti Skalici za víťazstvom. Máme pred sebou dlhú sériu stretnutí na vlastnom ihrisku a chceme si ponechať všetky body na Sihoti," dodal odhodlane ilavský rodák žijúci v Zamarovciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies