FOTO Tragická nehoda v Prešove: Zrážku áut neprežil deväťročný Šimon

NETKY.SK • 6 September 2016, 14:31 • 2 min
FOTO Tragická nehoda v Prešove: Zrážku áut neprežil deväťročný Šimon

PREŠOV – Obrovská tragédia na začiatku školského roka! Dnes ráno sa v Prešove stala ďalšia tragédia, pri ktorej zahynul iba 9-ročný Šimon. Pri tragickej nehode sa zranili Vratislav (9) a Saška (10).

slovakia

left justify in out

"Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v mestskej časti Cemjata, žiaľ, vyhasol život 9-ročného chlapčeka," potvrdila hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová. V Prešove sa zrazilo Audi so Škodou Felícia. Príčiny nehody zatiaľ nie sú známe a polícia nehodu dokumentuje.

 

V zničenom aute ostali po nehode zakliesnené osoby, ktoré museli hasiči vyslobodiť.

 

Záchranári sa pokúšali na mieste nehody zachrániť malého Šimonka, ale neúspešne. "Deväťročného chlapčeka sme sa usilovali na mieste oživovať, utrpel mnohopočetné poranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Ďalší 9-ročný chlapček utrpel úraz hlavy, bol pri vedomí a previezli sme ho do nemocnice v Prešove. Tam sme previezli aj 54-ročnú ženu s polytraumou na umelej pľúcnej ventilácii," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

 

Pri nehode sa zranili deväťročný Vratislav a desaťročná Alexandra.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies