Tragická nehoda na stavbe tunela Višňové si vyžiadala život mladej ženy

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 11:43 • 2 min
Tragická nehoda na stavbe tunela Višňové si vyžiadala život mladej ženy

ŽILINA - V Pondelok došlo k tragickej nehode, päťdesiatročný muž narazil pracovným strojom do oproti idúceho auta.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ nie je jasná príčina nehody, ku ktorej došlo po 17.00 hodine pri tuneli Višňové. Muž, ktorý pracoval na stavbe narazil bágrom do motorového vozidla Jeep Cherokee pri vychádzaní z tunela. Motorové vozidlo si však nevšimol a pri otáčaní ho nabral. V osobnom aute sedel 46 ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves a mladá 25 ročná spolujazdkyňa z okresu Bardejov. 

 

Spolujazdkyňa utrpela zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla. Mladá žena mala rozsiahle zranenia hrudníka. "Robotníci sa ju pokúšali oživovať, no neúspešne," dodal Vanko.Alkohol u oboch mužov nebol vykonanými dychovými skúškami zistený.

 

V súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania, uviedol policajný zbor. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies